Max.
€ 16
per etmaal

0-24 min €1,50.
25-48 min + €1,00

daarna per
12 min + €0,50

Achter de Lange Stallen 1
4811 HM Breda
010 303 1860

Route

De leukste hotels in Breda

Breda is een stad waar altijd wel iets te beleven valt. Of je nu van musea houdt, een leuke dag wil hebben met het hele gezin of op zoek bent naar leuke horeca. In Breda vermaak je je gemakkelijk. We geven je daarom een aantal hoteltips midden in het centrum. Parkeer goedkoop in het centrum van Breda en zorg dat je niet teveel geld kwijt bent aan de parkeerkosten.

Bezoek aan Breda

Breda sprankel en kent veel historie! Een stad waar heden en toekomst elkaar ontmoeten en hand in hand gaan. Breda is meerdere malen uitgeroepen tot ‘Beste uitgaansstad’! Maar Breda kent ook en divers winkelaanbod, prachtige bezienswaardigheden en u wordt altijd gastvrijheid en gastronomisch welkom geheten.  Kom thuis in Breda! is dan ook een veel gebruikte slogan.

Hotels in het centrum van Breda

Omdat er ontzettend veel hotels in de stad te vinden zijn, geven wij je alvast enkele tips. Parkeer je auto goedkoop naast de Ginnekenstraat en bespaar op de parkeerkosten.

Golden Tulip Keyser

Hotel Golden Tulip Keyser ligt direct naast Parking Centrum Breda. Dit is een ideale locatie voor een overnachting in Breda. Vanuit het hotel vind je de leukste bezienswaardigheden op loopafstand. Dit hotel heeft ook een bijzondere rustiek en staat in het teken van Lommerrijk verblijven in het centrum van Breda.
Meer informatie over het Golden Tulip Keyser.

Hotel Nassau Breda

Hotel Nassau Breda is een unieke belevenis. De oude binnenstad staat in mooi contrast met de luxueuze services en faciliteiten. Zoals Hotel Nassau zelf stelt op haar website “Onze gasten komen niet naar Hotel Nassau Breda om te slapen, maar om dromen te beleven”. Hotel Nassau Breda is gelegen in één van de oudste straten van Breda waar oorspronkelijk een uitgebreid complex van diverse rijksmonumenten lag.
Klik hier voor meer informatie over Hotel Nassau Breda.

Hotel Nouveau van Ham

In het kloppende hart van het centrum van Breda vindt u het splinternieuwe Boutique Nouveau van Ham. Een bijzonder en karakteristiek boutique hotel waar luxe en gastvrijheid centraal staan.
Klik hier voor meer informatie over Nouveau van Ham.

Goedkoop parkeren in Breda centrum

Goedkoop parkeren in het centrum van Breda kan bij Parking Centrum Breda. Wij zijn de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad. Je parkeert bij ons voor slechts €16 per dag. Onze parking ligt direct bij de Ginnekenstraat. Ideaal voor een bezoek of overnachting in Breda.

Klik hier voor meer informatie over de parkeertarieven van Parking Centrum Breda.